Over ons

Start24 helpt ondernemers sinds 2020 met het starten en groeien van hun business online. Het platform is opgericht door Joost Boer en Tom Berger. Beiden zijn aan het ondernemen sinds 2013.

Omdat onze eigen projecten niet altijd over rozen gingen (om het zacht uit te drukken), delen we op Start24 onze inzichten om jouw leven makkelijker te maken.

Waarom Start24?

Wat is ons doel? Resources aanbieden die het starten en runnen van je onderneming sterk kunnen vereenvoudigen.

Of het nou gaat om het maken van een website, het meeste halen uit je business development, of het inrichten van je administratie – onze handleidingen en blog artikelen zijn er voor je.

Ook bespreken we de beste business tools om je onderneming te runnen. We hebben ze allemaal geprobeerd: sommige tools hebben stevig aan onze bottom line bijgedragen, terwijl anderen ons duizenden euro’s aan omzet hebben gekost. Leer van onze fouten en kies de beste tools voor je business vanaf dag 1.

Naast goeie software kunnen de juiste gadgets ook een wezenlijk verschil maken op je werk output. Daarom bespreken we onze favoriete producten die je werkplek plezierig maken en je productiviteit en gezondheid verhogen.

Om even specifieker terug te komen op de vraag hierboven: waarom Start24, en niet de eerste de beste andere website?

Het antwoord zit ‘m hier in de eerstehands ervaring waar we uit putten. De business software die we door de mangel halen? Die gebruiken we zelf (of hebben we voorheen gebruikt). Die WordPress website handleiding van 7.000 woorden? Die laat je precies zien hoe we onze eigen WordPress sites maken.

Het belangrijkste voor ons is het creëren van authentieke, waardevolle content voor jou als lezer. We respecteren je tijd en houden onze artikelen daarom scherp en to-the-point. We respecteren je portemonnee en raden je daarom alleen producten of diensten aan die zelf gebruiken of zelf zouden willen gebruiken.

+80K

Bezoekers

123

Producten getest

360

Artikelen

Het team achter Start24

Joost Boer foto

Joost Boer

Oprichter

Joost richt zich hoofdzakelijk op alles wat komt kijken bij het zelf maken van een website. Of het nou gaat om het kiezen van een platform, hosting, copywriting of hoe effectief webdesign tot stand komt – zijn artikelen bieden soelaas. Hij is ook verantwoordelijk voor het design en de techniek achter Start24.

Je kunt hem hier vinden op LinkedIn.

Tom Berger

Mede-oprichter

Tom z'n expertise ligt in business planning, business development en scrum en agile. De meeste van zijn bijdrages aan Start24 liggen binnen deze onderwerpen, hoewel hij ook graag zijn favoriete producten deelt om z'n werkplek comfortabeler te maken.

Bekijk zijn LinkedIn profiel hier.

Zo verdienen we geld

Omdat het maken van kwalitatief hoogstaande content en onderzoek doen veel tijd en geld kost, genereert deze site inkomen via affiliate marketing. Dat betekent dat wanneer je sommige producten die we aanbevelen aanschaft, dit ons een klein deel van het aankoopbedrag oplevert. Dit heeft verder overigens geen enkele impact op de prijs die je betaalt.

Dat gezegd hebbende bevelen we alleen producten aan waar we achter staan. Veel te veel sites linken door naar producten die je je ergste vijanden nog niet aan zou willen doen. Enkel om een paar snelle euro's te verdienen. Zo zijn wij niet.

We steken gerust de loftrompet af over producten die onze eigen ondernemingen voortstuwen, maar laten geen spaander over van alle tweederangs producten die de wereld eveneens bevolken.

Contact opnemen

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een email naar info@start24.nl. Je kunt ook een bericht achter laten op ons contact formulier.