Wij helpen je met het starten en managen van je onderneming

Waarom Start24?

Start24 is opgericht door Joost Boer en Tom Berger. Beiden zijn aan het ondernemen sinds 2013.

Wij bieden praktische inzichten en adviezen die je helpen met het starten en groeien van je business. Of het nou gaat om het maken van een website, het meeste halen uit je business development, of het inrichten van je administratie – onze handleidingen en blog artikelen zijn er voor je.

Ook bespreken we de beste business tools om je onderneming te runnen. We hebben ze allemaal geprobeerd: sommige tools hebben stevig aan onze bottom line bijgedragen, terwijl anderen ons duizenden euro’s aan omzet hebben gekost. Leer van onze fouten en kies de beste tools voor je business vanaf dag 1.

Naast goeie software kunnen de juiste gadgets ook een wezenlijk verschil maken op je werk output. Daarom bespreken we onze favoriete producten die je werkplek plezierig maken en je productiviteit en gezondheid verhogen.

Met dit alles willen we je een hoop tijd, geld en frustratie uitsparen die gepaard kunnen gaan met het starten en draaien van een onderneming.

Uiteindelijk is dit waar we met Start24 naar streven:

Het neerzetten van een A tot Z handleiding voor het zo succesvol mogelijk starten en groeien van jouw onderneming.

Hier vind je onze contact pagina.

Hoe we geld verdienen

What’s in it for us? We zijn dit platform gestart als een passion project. We geloven erin dat projecten naast onze beide eigen bedrijven ervoor zorgen dat we veel kunnen blijven leren, het ons blijft prikkelen en ons scherp en creatief houdt.

Maar het maken van kwalitatief hoogstaande content en onderzoek doen kost veel tijd en geld. Daarom genereert deze site inkomen via affiliate marketing. Dat betekent dat wanneer je sommige producten die we aanbevelen aanschaft, dit ons een klein deel van het aankoopbedrag oplevert. Dit heeft verder overigens geen enkele impact op de prijs die je betaalt.

Dat gezegd hebbende bevelen we alleen producten aan waar we echt achter staan. Hiermee laten we wellicht wat geld op tafel liggen, maar het zorgt ervoor we je niks anders dan de best mogelijke aanbevelingen doen.

Nu je hier toch bent, schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve ondernemerstips die je niet op onze site vindt.

Groei je onderneming

Ontvang onze nieuwste artikelen, tips en goodies direct in je inbox.

Joost Boer

Joost is na zijn studie Strategic Management gaan werken bij Hyphen Group (voorheen CompareAsiaGroup) in Kuala Lumpur. Dit was destijds een jonge startup en is onderhand uitgegroeid tot het grootste financiële vergelijkingsplatform ter wereld, met investeringen van onder anderen Peter Thiel en Goldman Sachs.

Joost heeft bij Hyphen Group verschillende projecten opgezet en is uiteindelijk zo terechtgekomen in Manilla, de Filipijnen. Hier ontmoette hij zijn co-founder en startte samen met hem BigDish, een restaurant reserveringsapp. Hij begeleidde BigDish in 2018 tijdens een succesvolle IPO aan de London Stock Exchange als CEO.

Na bijna een decennium in Azië te hebben geleefd woont hij sinds 2020 weer in Nederland. Momenteel runt hij een portfolio van informatieve websites.

Tom Berger

Tom is na zijn studie Strategy & Innovation gaan werken bij een Berlijnse performance marketing startup gefund door Rocket Internet. Vervolgens is hij gaan werken bij IconPeak en heeft hij als ZZP’er in Berlijn advies gegeven aan verschillende startups, bijvoorbeeld aan Researchgate uit Berlijn.

Nu woont Tom alweer ruim 3 jaar in Nederland waar hij medeoprichter is van Devise Analytics. Devise is een gebootstrapte startup met een groeiend team. Devise zet data om naar betrouwbare en begrijpelijke inzichten voor spoedzorg organisaties met real-time dashboards, data-analyse en voorspellende modellen.