Over ons

Waarom Start24?

Er is enorm veel informatie voor startende ondernemers. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Veel van deze informatie komt ook nog eens vanuit allerlei organisaties en partijen die vanuit hun beroep hulp bieden op deze vlakken maar vaak zelf nooit in jouw situatie zijn geweest.

Dit zorgt voor een wirwar aan informatie in een onoverzichtelijk landschap met veel valkuilen. Het kan lang duren voordat je de juiste informatie gevonden en gevalideerd hebt. Het zijn juist deze zaken waar je als ondernemer zo min mogelijk tijd, geld en aandacht aan wilt besteden.

Wij, Joost Boer en Tom Berger, hebben de afgelopen jaren erg veel van deze situaties gehad waarin we behoefte hadden aan een alomvattend ondernemersplatform door ondernemers. We willen deze kennis nu graag op een laagdrempelige manier delen vanuit het perspectief van ondernemer.

What’s in it for us? We zijn de pagina gestart als een passion project. We geloven erin dat projecten naast onze beide eigen bedrijven ervoor zorgen dat we veel kunnen blijven leren, het ons blijft prikkelen en ons scherp en creatief houdt. We verdienen geld middels een affiliate business model. Dat betekent dat bepaalde links van producten die we aanbevelen ons een deel van het aankoopbedrag opleveren.

Joost Boer

Joost is na zijn studie Strategic Management gaan werken bij CompareAsiaGroup in Kuala Lumpur. Dit was destijds een jonge startup en is onderhand uitgegroeid tot het grootste financiële vergelijkingsplatform ter wereld, met investeringen van onder anderen Peter Thiel en Goldman Sachs.

Joost heeft bij CompareAsiaGroup verschillende projecten opgezet en is uiteindelijk zo terechtgekomen in Manilla, de Filipijnen. Hier ontmoette hij zijn co-founder en startte samen met hem BigDish, een restaurant reserveringsapp.

Hij begeleidde BigDish in 2018 tijdens een succesvolle IPO aan de London Stock Exchange als CEO. Na jaren in Azië te hebben geleefd is hij sinds dit jaar weer terug in Nederland.

Tom Berger

Tom is na zijn studie Strategy & Innovation gaan werken bij een Berlijnse performance marketing startup gefund door Rocket Internet. Vervolgens is hij gaan werken bij IconPeak en heeft hij als ZZP’er in Berlijn advies gegeven aan verschillende startups, bijvoorbeeld aan Researchgate uit Berlijn.

Nu woont Tom alweer ruim 3 jaar in Nederland waar hij medeoprichter is van Devise Analytics. Devise is een gebootstrapte startup met een groeiend team. Devise zet data om naar betrouwbare en begrijpelijke inzichten voor spoedzorg organisaties met real-time dashboards, data-analyse en voorspellende modellen.